Grafisk originalare/
formgivare sökes

Sådärja, nu händer det roliga saker igen. Jobben trillar in och ungarna blir flera. Det betyder att vi behöver förstärkning av ytterligare en vass grafisk formgivare i höst/vinter.

Kolossal är en strategisk designbyrå. Vi hjälper våra uppdragsgivare att arbeta medvetet och långsiktigt med hur de uppfattas. Vi är åtta personer som arbetar tätt tillsammans med varandra och våra kunder. Hos oss är alla delaktiga i uppdragen – från koncept till genomförande och uppföljning.

I rollen som grafisk formgivare arbetar du ofta tillsammans med AD och projektledare med olika typer av grafisk produktion, både analogt och digitalt. Du är van vid att ta fram koncept samtidigt som du sitter med både större och mindre originaluppdrag på ditt bord. Tjänsten är ett vikariat som löper under höst/vinter 2021–2022 (210801-220301) med möjlighet till förlängning.

Har du check på punkterna intill – hör av dig till oss med din portfolio, cv, och några rader om dig själv på hej@kolossal.se.

Hoppas vi ses!

Vi vill att du:

  • Har tidigare erfarenhet av liknande roll.
  • Är tekniskt driven och har stor kunskap i program som bl a Indesign och Illustrator. Till största del handlar det om form för digitala format såsom webb, banners, presentationer, rörligt mm. Men kunskap inom trycksaksproduktion är också önskvärt.
  • Är nyfiken, lyhörd och social.
  • Är noggrann och har känsla för detaljer.
  • Vill vara en viktig del i ett litet företag med stora ambitioner.