Moll Wendén

Redesign med perspektiv och precision

  • identitet
  • print
  • webb

Advokatbyrån Moll Wendén är en bred specialist på affärsjuridik. Med respekt för det som varit men med blicken framåt har vi hjälpt byrån att ta fram en uppdaterad varumärkesidentitet – visuellt och språkligt. Tillsammans med vår systerbyrå Kolossal digital har vi även tagit fram en helt ny sajt med det nya uttrycket. Allt lanserat som startskott inför firandet av byråns jubileumsår (20 år).

Precis som den nya renoveringen av byråns anrika lokaler, bygger redesignen på en balans mellan arv, det varumärket är idag och det byrån vill vara framåt. Vårt koncept bygger på den affärsjuridiska precision som förenar Moll Wendéns breda expertis och erbjudande. Med fler perspektiv och en stark samarbetskultur får byrån fram essensen även i komplexa uppdrag. Översatt till det visuella uttrycket märks detta bland annat i överlappande perspektiv och skarpa vinklar som skapar dynamik.

Arbetet har ända sedan starten varit ett naturligt nära samarbete med uppdragsgivaren. Tillsammans har vi också kunnat jobba aktivt med både involvering och förankring redan från start.

hej@kolossal.seStora Varvsgatan 6A, 211 19 MalmöInstagramLinkedInFacebookNyhetsbrev