Telavox, Kickoff 2022

Kickoffkoncept, Telavox

Hemmafest med hög volym

  • design
  • koncept
  • mönster
  • print
  • rörligt

Telavox är IT-bolaget som erbjuder en synkad plattform för all kommunikation. På senaste tiden har de förvärvat flera utländska bolag. Årets kickoff var därför lite extra viktig för att välkomna alla nya Telavoxare in i gänget och till Malmö där huvudkontoret finns.

Vi fick uppdraget att utifrån ledordet ”Hemmafest” ta fram ett visuellt koncept för kickoffen. Det skulle utgå från Telavox identitet men med rejält uppskruvad volym. 

Med lekfulla mönster, en rosa kickoff-specifik färg, infärgade foton, korta peppiga budskap och en dos kärlek speglar vår lösning det kreativa maskineri som Telavox är, där helheten är större än delarna. 

I nära samarbete med eventbyrån tog vi ut konceptet som fysiska boxar som användes för att bygga dekor på de tre event-siterna Boule bar, Malmö Live och Lokstallarna. Kvadratiska LED-skärmar i samma storlek kompletterade boxarna med konceptet i rörlig form. Vi gjorde också rörligt till presentationer och ett prisgala-moment. 

Ölfestival, boule, workshops, middagar, liveband och dans – bilderna från kickoffen vittnar om att det blev en bra fest! Vi är glada att vi fick vara med och bidra till stämningen.

Telavox, Kickoff 2022, Affischer
Telavox, Kickoff 2022, MMX

Telavox, Kickoff 2022, Maskinen

Telavox, Kickoff 2022, Event
Telavox, Kickoff 2022, Fysisk miljö, Bar
Telavox, Kickoff 2022, Öletiketter

Telavox, Kickoff 2022, Event, Fysisk miljö

Telavox, Kickoff 2022, Scarfar
Telavox, Kickoff 2022, Vepor Boulebar
Telavox, Kickoff 2022, Skyltar
Telavox, Kickoff 2022, Event
hej@kolossal.seStora Varvsgatan 6A, 211 19 MalmöInstagramLinkedInFacebookNyhetsbrev